Bespaar geld met deze apps: 3 apps die je helpen budgetteren

Bespaar geld met deze apps, want geld besparen hoeft niet vervelend of tijdrovend te zijn. Met deze apps is het makkelijker dan ooit om te budgetteren!

Bespaar geld met deze apps

Iedereen kan wel wat extra geld gebruiken. Omdat je voor een vakantie spaart, ziektekosten moet betalen of omdat je graag een financiële buffer wilt opbouwen. Wel zo fijn dat er tegenwoordig allerlei tools bestaan om je daarbij te helpen. In dit artikel drie apps die je helpen om geld te besparen, plus wat nuttige extra bespaartips voor de liefhebber!

Bespaar geld met deze apps: AH To Go app

Ben jij veel onderweg en maak je je wel eens schuldig aan het afhalen van een hapje of een drankje bij de AH to go? Dit kost vaak veel geld. De beste tip op dit gebied is natuurlijk om zelf je eten en drinken voor te bereiden en mee te nemen. Mocht het toch gebeuren dat je eens langs de AH to go wilt, dan is het handig om de AH to go app te installeren. Je krijgt niet alleen een gratis koffie bij het aanmaken van een account, maar kunt ook sparen voor gratis producten. Ook krijg je met deze app gratis kortingsbonnen.

Bespaar geld met deze apps: Scoupy

Scoupy is een app die je interessante aanbiedingen toont, op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Koop jij altijd een bepaald product van een bepaald merk? Scoupy laat je zien waar je deze voordelig kunt krijgen en zo kun je geld besparen! Ook kun je via deze app sparen voor gratis producten en je kunt punten verdienen door het gebruiken van bepaalde nieuwe producten. Een aanrader!

Bespaar geld met deze apps: Hema app

Ook Hema heeft sinds kort een app. Door te kopen via deze app, krijg je punten. Bij een aanmelding krijg je 25 spaarpunten cadeau en €5 korting bij een besteding vanaf €20. Maandelijks vind je op deze app nieuwe kortingscodes en acties, zodat je voordelig kunt winkelen bij de hema. Met de app kun je zo dus geld besparen!

Verder is het natuurlijk belangrijk dat je goed in de gaten houdt wanneer je iets koopt omdat het in de aanbieding is, en wanneer je iets echt nodig hebt. Impulsaankopen op basis van aanbiedingen kosten je namelijk vaak juist meer geld, ook al krijg je korting. Het is daarom belangrijk dat je voor jezelf een budget opstelt en goed bepaalt wat je wel en niet nodig hebt. Via de website van het Nibud is informatie te vinden over uitgaven per categorie, zodat je kunt kijken of jij meer of minder besteed en waar je wellicht op zou kunnen besparen. Het kan ook helpen om een specifiek spaardoel voor ogen te houden.

Natuurlijk zijn er nog vele andere apps op de markt die je helpen inzicht te krijgen in je financiën en de laatste aanbiedingen in de gaten te houden! Wat zijn jouw favoriete bespaarapps?